Artiga

5 de març 2014, 0:26 publicada per Imma Batalla


ARTIGA. REVISTA D'ART I PENSAMENT CONTEMPORANI
La revista Artiga, dirigida per Assumpta Rosés, va néixer a finals del 2006. Des d’aleshores s’han publicat 21 números on s’han recollit mirades reflexives, crítiques i també informatives sobre l’art contemporani en general.  Recentment ha guanyat  el premi GAC al mitjà de comunicació (lliurat per les Galeries d'Art Catalanes el passat mes de gener), i també el premi a la millor revista atorgat per l’ACCA (Associació Catalana de Crítics d'Art). El consell de redacció de la revista el formen: Antonio Salcedo, Cèlia del Diego, Marius Domingo i Parícia Carles.www.art-tarragona.com


Jewels all around

21 de des. 2013, 2:21 publicada per Imma Batalla
Jewels all around és el bloc a través del qual la Maria Novaes, apassionada de l'art en general, i de la joieria contemporània en particular, comparteix amb tots nosaltres les seves troballes artístiques d’arreu del món. No deixeu de visitar el seu Pinterest, una magnífica compilació de joieria contemporània...i molt més!!!
jewelsallaround.tumblr.com


www.pinterest.com/marianovaes


En blau

28 d’oct. 2013, 12:01 publicada per Imma Batalla   [ actualitzat el 28 d’oct. 2013, 12:19 ]


En blau és el bloc creat per la ceramista Camil·la Pérez Salvà. En ell, des del 2011, ens explica les coses que van succeint al seu entorn més immediat relacionades amb la natura, la ceràmica i l'art en general. 

Entre les categories del bloc podem trobar la música, la fotografia, l' art i els artistes, la poesia, la natura...
→     En blau >  HomeA place where live

2 d’oct. 2013, 11:56 publicada per Imma Batalla   [ actualitzat el 3 d’oct. 2013, 9:56 ]


A Place where live és el nom del bloc creat per la Marta Miguel Martínez-Soria, geòloga, il·lustradora, joiera...artista global.

Les categories del bloc són: Joieria contemporània, Fotografia i Il·lustració.

A més del seu treball, i de les seues reflexions al voltant de l'art i de la vida, la Marta ens regala descripcions, personals i artístiques, d'altres artistes com la Pilar Cotter, la Gemma Draper, la Nelly Van Oost, entre d'altres, amb les quals ens deixa entreveure la seua part més humana.

                                                                                                                                                                                                  >  Home

1-4 of 4